Efteråret kan også byde på dejlige ingredienser til en fyldig salat.
Vi spiser ofte salat, så skal man være lidt kreativ for at det ikke bliver kedeligt i længden.
Bagte grøntsager er rigtig godt i en salat, det gør også at den mætter noget mere end en grøn salat.
Du skal bruge:
- 1 lille butternutsquash i tern
- 1 lille blomkål i små buketter
- 3 spsk olie
- 1-2 spsk hvidløgspulver
- 1 lille spsk røget paprika
- 1 porre i tynde skiver
- Kernerne fra et granatæble
- 2 håndfulde græskarkerner
- 1 bæger fetaost
Kom butternutsquash og blomkål på en bageplade med bagepapir, hæld olien over, drys hvidløgspulver og paprika over og vend det godt rundt. Kom pladen i ovnen i 30 minutter ved 200 grader. Tag det ud og lad det køle af.
Kom alle ingredienser i et fad og bland det. Så er salaten klar til at blive serveret.