One pot kylling eller alt i et fad

IMG_20180923_174108_916

Nem aftensmad, ja det tror jeg nok lige.

Kylling på ris bund, one pot kylling eller alt i et fad, kært barn har mange navne. Uanset hvad, så er denne ret super nem at lave, faktisk så nem at du kan overlade madlavningen til ungerne.

Vi er jo 6 mand i familien, så her er til en aften og lidt ris til madpakken. Er I kun 4, så er der til to dage her.

Du skal bruge:

  • 1 pose grøntsagsbund fra Rema (billede af posen kommer længere nede)
  • 3 peberfrugter i tern
  • 300 g bacon tern stegt sprøde
  • 2 porre i tynde skiver
  • 8 dl ris
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 l fløde
  • 4 hønse bouillon terninger
  • 7 dl kogende vand
  • 3 kg kyllinge overlår
  • Lidt salt
dav
Dette er posen fra Rema.

Kom posen med grøntsagsbund i en bradepande, det skal være en stor en. Tilsæt peberfrugt, porre, bacon, ris, de hakkede tomater og fløden. Kom bouillon terningerne i den kogende vand så de opløses. Hæld vandet over i bradepanden. Rør nu det hele sammen med en ske.

dav

Læg kyllingen ovenpå risene og drys dem med salt.

dav

Kom bradepanden i ovnen ved 200 grader varmluft. Giv det 1.5 time i ovnen.

IMG_20180923_182644_444

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *