Hvem kan ikke lige klemme et stykke kage ned.
I dag har vi ryddet op i køleskabet, der var lige en pakke pærer, som var godt bløde. De blev forvandlet til en pærekage.
Du skal bruge:
- 250 g sukker
- 200 g blødt smør (jeg brugte bare et blandingsprodukt)
- 3 æg
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 4 spsk cremefraiche
- 175 g mel
- 60 hakkede valnødder
- 100 g hakket chokolade
- 6 pærer
Pisk sukker og smør luftigt. Pisk æggene i. Tilsæt vaniljesukker, bagepulver, cremefraiche og mel. Pisk det godt sammen. Tilsæt valnødder og chokolade. Smør er tærte fad med fedtstof. Kom dejen i fadet. Del pærerne i kvarte. Skær skrællen og kærnehuset ud. Læg pærerne i en cirkel ned i dejen. Kom kagen i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 30 minutter. Drys kagen med lidt sukker.
Server cremefraiche rørt med sukker og vaniljesukker til kagen.