Til strandturen, madpakken eller bare fordi.
Hjemme hos os elsker mine børn müslibarer i alle mulige afskygninger. Dem her med hindbær falder også i de voksnes smag, de er bare vildt gode.
Du skal bruge:
- 100 g smør
- 250 g hindbær jeg bruger frosne
- 100 rørsukker eller sukrin gold
- 3 spsk honning
- 100 g kokos
- 250 g havregryn
- 50 g græskarkerner
- 100 g mørk chokolade
Kom hindbær og sukker i en gryde, kog hindbærrene til mos. Smelt smørret i massen. Tilsæt honning, kokos, havregryn og græskarkerner. Kom massen i et fad med bagepapir i. Mas massen sammen og mas kanterne sammen. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader. Giv det Ca 20 minutter i ovnen. Tag fadet ud og skær ud i den størrelse du ønsker. Smelt chokoladen, jeg gør det i microovnen. Lav mønster over müslistykketne med chokoladen. Stil müslien på køl. De kan holde sig en uge på køl.
Hvis man bruger sukrin gold og finder en chokolade på 70% så holder en müslibar, hvis man laver 18 stk af sådan en portion, så er der Ca 150 kcal i hver bar.