Hindbær müslibarer

IMG_20180726_191148_705

Til strandturen, madpakken eller bare fordi.

Hjemme hos os elsker mine børn müslibarer i alle mulige afskygninger. Dem her med hindbær falder også i de voksnes smag, de er bare vildt gode.

Du skal bruge:

  • 100 g smør
  • 250 g hindbær jeg bruger frosne
  • 100 rørsukker eller sukrin gold
  • 3 spsk honning
  • 100 g kokos
  • 250 g havregryn
  • 50 g græskarkerner
  • 100 g mørk chokolade

Kom hindbær og sukker i en gryde, kog hindbærrene til mos. Smelt smørret i massen. Tilsæt honning, kokos, havregryn og græskarkerner. Kom massen i et fad med bagepapir i. Mas massen sammen og mas kanterne sammen. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader. Giv det Ca 20 minutter i ovnen. Tag fadet ud og skær ud i den størrelse du ønsker. Smelt chokoladen, jeg gør det i microovnen. Lav mønster over müslistykketne med chokoladen. Stil müslien på køl. De kan holde sig en uge på køl.

Hvis man bruger sukrin gold og finder en chokolade på 70% så holder en müslibar, hvis man laver 18 stk af sådan en portion, så er der Ca 150 kcal i hver bar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *