Crumble cake med rabarber, brombær og æble

IMG_20180603_153843_686

En blanding af sommer og efterår.

Hvis ikke det her hører til en af verdens hurtigste og nemmeste kager. Den kræver ikke at man er en ørn i et køkken.

Du skal bruge:

  • 300 g brombær (bare dem fra frost)
  • 4 store stilke rabarber i skiver
  • 2 æbler i tern
  • 4 spsk sukker
  • 3 dl havregryn
  • 3 dl rørsukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 100 g finthakkede hasselnødder
  • 200 g smør

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom bær, rabarber og æbler i en skål, vend det i de 4 spsk sukker. Lad det stå imens du laver crumble.

Bland alle de tørre ingredienser. Smuldre smørret i de tørre ingredienser. Smørret behøver ikke være fuldstændig arbejdet ind i blandingen.

Smør en tærte form med fedtstof, kom frugterne heri.

IMG_20180603_145412_990

Kom nu crumble dejen over frugterne.

dav

Kom kagen i ovnen. Bag kagen i 30-35 minutter.

Jeg serverede cremefraiche rørt med vaniljesukker og sukker til den lune kage.

IMG_20180603_190442_761

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *