En blanding af sommer og efterår.
Hvis ikke det her hører til en af verdens hurtigste og nemmeste kager. Den kræver ikke at man er en ørn i et køkken.
Du skal bruge:
- 300 g brombær (bare dem fra frost)
- 4 store stilke rabarber i skiver
- 2 æbler i tern
- 4 spsk sukker
- 3 dl havregryn
- 3 dl rørsukker
- 2,5 dl hvedemel
- 3 tsk vaniljesukker
- 100 g finthakkede hasselnødder
- 200 g smør
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom bær, rabarber og æbler i en skål, vend det i de 4 spsk sukker. Lad det stå imens du laver crumble.
Bland alle de tørre ingredienser. Smuldre smørret i de tørre ingredienser. Smørret behøver ikke være fuldstændig arbejdet ind i blandingen.
Smør en tærte form med fedtstof, kom frugterne heri.
Kom nu crumble dejen over frugterne.
Kom kagen i ovnen. Bag kagen i 30-35 minutter.
Jeg serverede cremefraiche rørt med vaniljesukker og sukker til den lune kage.