Pizza med italienske kødboller

IMG_20180531_181340_220

En pizza behøver ikke være med skinke og ananas.

Pizza det elsker familien, og det behøver ikke være den traditionelle pizza. Jeg prøvede at lave en med italienske kødboller, og det var et hit.

Jeg brugte bare opskriften på den Pizza dej jeg plejer. Desuden brugte jeg et glas færdigkøbt tomatsovs, grøn peberfrugt, grønne friske asparges, fetaost, sorte oliven og lidt revet ost og så mine italienske kødboller som du får opskriften på her.

Til to store pizzaer skal du bruge:

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk timian
  • 1 spsk oregano
  • 1,5 tsk salt
  • 1 lille tsk peber
  • 1 drys chili flager

Rør alle ingredienser sammen. Tag en tsk kød og tril til små kødboller som lægges på pizzaen.

Bag pizzaen som du plejer, kødbollerne skal nok blive nok indeni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *