Grøn pastasalat

IMG_20180506_180756_711

Så er det for alvor blevet sommer, og hvad finder man så på af sommermad.

Når først solen er fremme og temperaturen er over de 20 grader, så har man ikke lyst til gullasch og brun sovs. Men hvad er sommermad? Jeg synes tit det er svært at finde på noget sommerlig tilbehør til eksempelvis grillet kød. I dag har jeg dog forsøgt mig med en grøn pastasalat, og den faldt i god jord hos alle.

Til en stor skålfuld (og jo det kan også spises i madpakken dagen efter) skal du bruge:

 • 350 g pasta penne (før de er kogt)
 • 2,5 dl ærter
 • 300 g grønne bønner
 • 250 g grønne friske asparges
 • 150 sukker ærter
 • 2 forårsløg
 • 1 agurk
 • 1 stort bundt purløg
 • 250 g cremefraiche
 • 200 g pikantost
 • 1 tsk salt
 • 1/2 tsk peber

Start med at koge pastaen og køl dem af. Giv bønnerne et opkog og skyl dem med koldt vand. Skær sukkerærter, asparges og forårsløg i skiver. Skær bønnerne i Ca 3 cm lange stykker. Flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær de halve agurkestænger i skiver. Kom ærter, og de resterende grøntsager i en skål. Tilsæt den afkølede pasta. Kom cremefraiche, pikant ost, salt, peber og klippet purløg i en skål, rør det godt rundt. Kom dressingen over salaten og rør det godt rundt. Sæt det på køl en times tid før servering.

Jeg serverede kylling viklet i landskinke penslet med marinade til.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *