Nemt, hurtigt og lækkert. En rigtig fredagsret.
Jeg synes jeg var lidt presset på tid med hensyn til madlavningen i dag. Jeg havde nemlig lavet en aftale med stedet, hvor vi skal holde Cecilies konfirmation om et par uger, lige præcis i tidsrummet hvor jeg plejer at gå i gang med madlavningen.
Jeg gjorde derfor alt klar inden jeg tog afsted, så skulle jeg bare tænde ovnen når jeg kom hjem.
Til 6 mand eller 4 mand til 2 dage skal du bruge:
- 1 kg hakket oksekød til bøfferne.
- Salt, peber og paprika til at krydre bøfferne med.
- Fedtstof til stegning
- 1 glas paprika i strimler
- 1 glas soltørrede tomater skåret i strimler
- 400 g champignon i kvarte, 2 glas kan også bruges
- 1/2 glas grønne oliven
- 1 karton tomatsuppe på 1 liter

Kom alle grøntsager i et fad.

Form bøffer af kødet. Jeg lavede 8 bøffer. Krydder dem med salt, peber og paprika på begge sider. Brun dem på en pande, de skal ikke gennemstegte. Kom dem over grøntsagerne.
Hæld herefter tomatsuppen over kød og grøntsager.
Kom fadet i ovnen i Ca 30 minutter ved 200 grader.
Jeg serverede kartofler og kogte bønner til.