Bøf i tomatsovs

IMG_20180413_175110_548

Nemt, hurtigt og lækkert. En rigtig fredagsret.

Jeg synes jeg var lidt presset på tid med hensyn til madlavningen i dag. Jeg havde nemlig lavet en aftale med stedet, hvor vi skal holde Cecilies konfirmation om et par uger, lige præcis i tidsrummet hvor jeg plejer at gå i gang med madlavningen.

Jeg gjorde derfor alt klar inden jeg tog afsted, så skulle jeg bare tænde ovnen når jeg kom hjem.

Til 6 mand eller 4 mand til 2 dage skal du bruge:

  • 1 kg hakket oksekød til bøfferne.
  • Salt, peber og paprika til at krydre bøfferne med.
  • Fedtstof til stegning
  • 1 glas paprika i strimler
  • 1 glas soltørrede tomater skåret i strimler
  • 400 g champignon i kvarte, 2 glas kan også bruges
  • 1/2 glas grønne oliven
  • 1 karton tomatsuppe på 1 liter
dav
Det er denne jeg bruger

Kom alle grøntsager i et fad.

dav
Rør det lidt rundt.

Form bøffer af kødet. Jeg lavede 8 bøffer. Krydder dem med salt, peber og paprika på begge sider. Brun dem på en pande, de skal ikke gennemstegte. Kom dem over grøntsagerne.

dav

Hæld herefter tomatsuppen over kød og grøntsager.

dav

Kom fadet i ovnen i Ca 30 minutter ved 200 grader.

dav

Jeg serverede kartofler og kogte bønner til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *