Verdens nemmeste pasta ret med rejer.
Jeg havde fået fat i et par dåser med cherrytomater.
Og hvad skulle jeg lige bruge dem til, så de faktisk kom til sin ret?
En rustik pasta ret?
Jeg kastede mig ud i denne ret, som er til 6 personer.
- 3 fed presset hvidløg
- 1 stort rødløg i halve skiver
- 400 g vannamei rejer
- Olie til stegning
- 2 dåser cherrytomater
- 2 spsk hvidløgspulver
- 1 drys chiliflager
- 3 dl ærter
- Salt og peber
- 400-500 g spaghetti
Start med at sætte vand over til spaghettien. Kog spaghettien, men kun til den er al dente.
Imens spaghettien koger tilberedes sovsen. Kom olie i en wok, varm det op og tilsæt hvidløg, rejer og løg. Varm det godt igennem til løgene er bløde. Drys Chili flager over. Tilsæt nu tomaterne, hvidløgspulver, salt og peber. Tilsæt ærterne lige før pastaen er færdig. Dræn vandet fra pastaen og kom det over i sovsen, vend det godt rundt.
Retten smager godt med lidt revet parmesanost.