Hyggemad en lørdag aften behøver ikke tage lang tid at lave.
Denne weekend er en af dem, hvor der bare er drøn på fra morgen til aften. Det betyder, at der ikke er så megen tid til madlavningen. En løsning hvor det er nemt og lækkert på samme tid er panini.
Jeg har lavet med følgende ingredienser:
- Stegt kylling i tynde skiver
- Rød pesto
- Tomat skiver
- Rødløg i skiver
- Syltet paprika
- Ruccola
- Revet ost
- Ciabattabrød
Jeg deler mit ciabattabrød i 3. Så flækker jeg brødet og smører det med pesto, og så kommer jeg bare de andre ingredienser i, og slutter af med låget af brødet. Jeg kommer brødet i en bordgrill/panini grill i Ca 5 minutter, og så er der serveret.
I sense ser fordelingen således ud:
- Hf1 og 2 : løg, tomat, peberfrugt og ruccola
- Hf3 : kylling og ost
- Hf4 : brød, lidt mere end 50 g
- Fedt : pesto
Hvilken paninigrill har du? Jeg har ledt med lys og lygte længe, og synes de fleste er kæmpe store
Min er en gammel svend, det er en OBH, men den er også forholdsvis stor.