Æg i kop

IMG_20180314_072124_857

Hvad spiser man til morgenmad? En ide kunne være æg i kop.

Mangler du lige en ide til påskebrunchen eller bare til lidt nyt i hverdagen. Æg i kop er en nem og lækker og lidt anderledes slags morgenmad.

Til EN person har jeg brugt:

  • Et stort stykke skinke (jeg brugte honning glaseret fra Levevis)
  • 1 champignon i tern
  • Ca 3 cm snack peberfrugt skåret i tern
  • 2 skiver låg i tern
  • 1-2 æg.

Start med at komme skinken i en kop som tåler ovn, eller brug en stor rammakin.

dav

Kom herefter grøntsagerne i.

dav

Slå derefter ægget ud over grøntsagerne. Om du bruger 1 eller 2 æg er op til dig.

dav

Kom formen i en forvarmet ovn ved 200 grader i Ca 10-12 minutter.

I sense ser fordelingen af min tallerken således ud:

  • Hf1 og 2 : peberfrugt, løg, champignon og tomat
  • Hf3: æg og skinke
  • Hf4: ingen
  • Fedt: ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *