Mandel panerede kalkun schnitzler med citronsovs

IMG_20180313_174858_687

Madlavning behøver ikke være kompliceret.

Simpelt men lækkert. En ganske almindelig kalkun schnitzel blev lidt anderledes og utrolig lækker ved at panere den med mandler. Citronsovsen var prikken over i’et.

Schnitzlerne er nemme at lave. Alt efter hvor meget kød man har, jeg havde fire stykker kød. Jeg tog tre håndfulde mandler og kørte i min mini hakker til de var finthakkede (dog ikke helt så fint at det blev til mel) .

Jeg mine malede mandler og tilsatte Ca 1 tsk peber og salt, blandede det godt. Herefter tog jeg og delte tre æg. Gem blommerne de skal bruges til sovsen. Jeg vendte kødet i hviderne og herefter i de malede mandler. Jeg stegte kødet i fedtstof på en pande til de var brune. Resten af tiden fik de i ovnen.

Til sovsen skal du bruge:

  • 3 æggeblommer
  • 3,5 dl vand
  • 1 bouillon hønseterning
  • Saft af en citron
  • 2 tsk maizenamel
  • 2 spsk hakket persille
  • Salt og peber

Kom vand og bouillon terning i en gryde, varm det op så terningen opløses. Kom æggeblommer, maizenamel og citronsaft i en gryde, pisk det godt igennem. Tænd nu for svag varme og hæld bouillon i under omrøring. Varm det langsomt op under omrøring, det må ikke koge. Tilsæt persille og smag det til med salt og peber.

Jeg serverede ovn kartofler og bønnesalat til min ret.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *