Gulerodssuppe

IMG_20180301_184723_396

Supper der er blendet, er ekstra populære herhjemme.

Vinterkulden raser derude, og vi er stadig ikke færdige med gymnastiksæsonen. Det betyder at suppe torsdag ikke kun er praktisk men faktisk også rart.

Jeg har lavet en lækker gulerodssuppe, hvor væsken er blendet, og så er der tilsat ekstra fyld.

Du skal bruge:

  • 4 løg i skiver
  • 6 store gulerødder i skiver
  • 2 spsk fedtstof
  • 2 l vand
  • 3-4 bouillon terninger (grøntsag)
  • 400 ml kokosmælk
  • Salt og peber
  • Saft af 4 appelsiner

Til fyld i suppen skal der bruges:

  • 2 stk kogt kyllingebrystfilet i tern
  • 4 store gulerødder i tern

Kom gulerodsskiver og løg i en suppegryde sammen med fedtsstof. Svits grøntsagerne, de må ikke tage farve. Tilsæt herefter vand, kokosmælk og bouillonterninger. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 20 minutter. Tag det af varmen og blend det med stavblenderen. Sæt det på varmen igen og tilsæt kyllingetern og gulerodstern. Lad det simre i 10 minutters tid. Tilsæt herefter appelsinsaften og kog suppen igennem. Smag suppen til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *