Supper der er blendet, er ekstra populære herhjemme.
Vinterkulden raser derude, og vi er stadig ikke færdige med gymnastiksæsonen. Det betyder at suppe torsdag ikke kun er praktisk men faktisk også rart.
Jeg har lavet en lækker gulerodssuppe, hvor væsken er blendet, og så er der tilsat ekstra fyld.
Du skal bruge:
- 4 løg i skiver
- 6 store gulerødder i skiver
- 2 spsk fedtstof
- 2 l vand
- 3-4 bouillon terninger (grøntsag)
- 400 ml kokosmælk
- Salt og peber
- Saft af 4 appelsiner
Til fyld i suppen skal der bruges:
- 2 stk kogt kyllingebrystfilet i tern
- 4 store gulerødder i tern
Kom gulerodsskiver og løg i en suppegryde sammen med fedtsstof. Svits grøntsagerne, de må ikke tage farve. Tilsæt herefter vand, kokosmælk og bouillonterninger. Læg låg på gryden og lad det småkoge i 20 minutter. Tag det af varmen og blend det med stavblenderen. Sæt det på varmen igen og tilsæt kyllingetern og gulerodstern. Lad det simre i 10 minutters tid. Tilsæt herefter appelsinsaften og kog suppen igennem. Smag suppen til med salt og peber.