Rart i en fart…når maden ikke må tage lang tid at lave.
For tiden kommer jeg sent hjem fra arbejde, hvilket betyder, at madlavningen ikke må tage lang tid. Jeg griber derfor efter de nemme løsninger. En af de retter, som ikke tager lang tid at lave er club sandwich.
Til 6 club sandwich har jeg brugt:
- 900 g kyllingebryst skåret i tynde skiver
- Fedtstof til stegning
- 2 tsk paprika
- Salt og peber
- 2 pskker bacon
- 3 tomater i skiver
- 1 rødløg
- 1 agurk i skiver
- 1 pose blandet færdig skåret salat
- 12 skiver groft sandwichbrød
- Hellmans mayonnaise
Til karrydressingen har jeg brugt:
- 2,5 dl cremefraiche
- 1 tsk karry
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk sukker
- 1 spsk sød fransk sennep (kan undlades)
Start med at klippe bacon i halve. Kom de halve skiver på en bageplade med bagepapir. Kom dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 15 minutter eller til baconen er sprød.
Kom fedtstof i en pande, tilsæt kylling og krydderier. Steg kødet. Imens kødet steges røres dressingen, og grøntsagerne snittes.
Når baconen er færdig kommes brøddet i ovnen. Skiverne lægges bare på risten. Brødet skal have til det er sprødt, ca 10 minutter.
Min familie samlede selv deres sandwich.
I sense ser fordelingen således ud:
- Hf1 og 2: salat, løg, tomat og agurk
- Hf3: kylling og bacon
- Hf4: sandwichbrød, der er lidt mere end 50 g.
- Fedt: mayonnaise
- Dressing