Pandekageroulade

IMG_20180206_180204_532

Børnevenlige retter? Ja her er i hvert fald et godt budb

Min holdning er faktisk at alt mad er børnevenligt – bortset lige fra de 2 røde pølser man kan få på restauranterne under børnemenu. Når det så er sagt, så ved jeg jo også godt, at nogle retter er mere populær hos børnene end andre. En af de retter som hitter både hos børn og voksne her i hjemmet er pandekageroulade.

Til en roulade som er til 4-6 personer skal du bruge:

Til bunden:

  • 4 æg
  • 5 dl mælk
  • 1 tsk salt
  • 75 g grahamsmel
  • 60 g hvedehved

Rør alle ingredienser sammen. Kom bagepapir på en bageplade og hæld dejen over på papiret. Kom pladen i en forvarmet ovn ved 200 grader i Ca 30 minutter.

Til fyldet skal du bruge:

  • 1 rødløg i tern
  • 2 peberfrugter i tern
  • 250 g ærter
  • 350 g skinke i strimler
  • 300 g pikantost
  • 200 revet ost

Rør alle ingredienser sammen.

Tag og vend bunden over på et stykke bagepapir

dav

Kom fyldet over pandekagen.

dav

Rul pandekagen til en roulade. Rouladen kan gemmes til dagen efter eller kommes i ovnen med det samme. Lun rouladen i Ca 30 minutter. Jeg plejer at rulle bagepapiret med rundt om rouladen.

dav

De sidste par minutter åbner jeg op for bagepapiret.

dav

I sense ser min fordeling således ud:

  • Hf1 og 2: den blandede salat og grøntsagerne i rouladen
  • Hf3 : skinke og ost
  • Hf4 : pandekage
  • Fedt : pikantost
  • Dressing på salaten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *