Morgen behøver ikke være rundstykker i hvert fald ikke her i huset.
I går lavede jeg tortilla-pizza, men jeg brugte ikke alle mine tortillas. Det var derfor nærliggende at lave mig en morgenmads quesadilla i dag. Det er ikke svært, og det smager super lækkert.
Til en quesadilla skal du bruge:
- 1 tortilla, jeg bruger fuldkorns
- 1/3 snack peber i tern
- 2 små æg eller 1 stort sammenpisket
- 2 skiver spegeskinke eller bacon eller chorizo pølse.
- Lidt revet ost eller en skive ost
- Salt og peber
- Fedtstof til stegning
Når jeg laver min quesadilla med spegeskinke eller bacon, så starter jeg med at tørstege det til det er sprødt. Herefter steger jeg peberfrugt i lidt fedtstof. Jeg lader peberfrugten være i panden. Jeg tilsætter æg i panden og laver en æggekage. Nu skal quesadillaen samles.
Læg tortillaen på et bord. Kom æggemassen på midten.
Læg spegeskinke, eller hvad du har valgt at bruge ovenpå.
Slut af med lidt revet ost eller en skive ost. Jeg brugte revet mozerella, for jeg havde noget tilbage fra dagen før.
Nu skal tortillaen foldes. Det er ikke så svært. Fold den øverste del ind mod midten, tag så en af siderne og fold ind over midten, fortsæt hele vejen rundt til tortillaen er lukket. Den sidste bøjning foldes lidt ind under den første bøjning/ hjørne.
Kom lidt fedtstof på panden. Læg nu quesadillaen med åbningen ned på panden. Steg den på begge sider ved middel varme.
I sense ser min fordeling således ud:
- Hf1 og 2: gulerod og peberfrugt
- Hf3: æg og spegeskinke
- Hf4: tortilla
- Fedt: ost og fedtstof
- Dressing
Hvor laver du meget spændende mad, Winnie det ser så lækkert ud. Jeg må prøve en quesadilla i weekenden. Tak for mange rigtig gode opskrifter knus Jette
Ser super lækker ud- vil så gerne jeg kunne komme igang vil gerne af med 5-7 kg
Held og lykke med dit vægttab.