Temperaturen er nu faldet til suppe tid.
Når man fryser selvom man har taget den tykke sweater på, så er suppe den ideelle aftensmad. Jeg har kastet mig ud i en peberfrugtsuppe med kalkun, den kan hele familien godt lide.
Du skal bruge:
- 1 stort løg i tern
- 3 store gulerødder i tern
- 5 store snack peber i tern
- Fedtstof til stegning
- 1.5 l vand
- 1/2 l fløde
- 4 bouillon terninger, høns
- 200 g friskost natural
- 1.5 tsk paprika
- Salt og peber
- 1 drys chili flager
Kalkultopping:
- 1 pakke kalkun filet
- Fedtstof til stegning
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1/2 spsk paprika
- Salt og peber
Kom grøntsagerne i en gryde med fedtstof. Brun det godt af. Tilsæt vand, fløde og bouillon terninger. Kog det godt igennem. Lad det simre i 15 minutter. Blend suppen. Tilsæt friskost, paprika og salt og peber.
Til Kalkultopping skær schnitzlerne i skiver. Kom dem på en pande med fedtstof og krydderier. Steg dem til de er nok.
Jeg kommer lidt tern af peberfrugt i suppen sammen med mit kød.