Peberfrugtsuppe

IMG_20171130_185157_363

Temperaturen er nu faldet til suppe tid.

Når man fryser selvom man har taget den tykke sweater på, så er suppe den ideelle aftensmad. Jeg har kastet mig ud i en peberfrugtsuppe med kalkun, den kan hele familien godt lide.

Du skal bruge:

  • 1 stort løg i tern
  • 3 store gulerødder i tern
  • 5 store snack peber i tern
  • Fedtstof til stegning
  • 1.5 l vand
  • 1/2 l fløde
  • 4 bouillon terninger, høns
  • 200 g friskost natural
  • 1.5 tsk paprika
  • Salt og peber
  • 1 drys chili flager

Kalkultopping:

  • 1 pakke kalkun filet
  • Fedtstof til stegning
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1/2 spsk paprika
  • Salt og peber

Kom grøntsagerne i en gryde med fedtstof. Brun det godt af. Tilsæt vand, fløde og bouillon terninger. Kog det godt igennem. Lad det simre i 15 minutter. Blend suppen. Tilsæt friskost, paprika og salt og peber.

Til Kalkultopping skær schnitzlerne i skiver. Kom dem på en pande med fedtstof og krydderier. Steg dem til de er nok.

Jeg kommer lidt tern af peberfrugt i suppen sammen med mit kød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *