Hokkaido mos

IMG_20171107_180631_590

Mos behøver ikke være lavet af kartofler. Mos af hokkaido er lækkert som tilbehør eller som en selvstændig ret.

Jeg har købt en masse hokaido græskar på tilbud. Hokaido græskar kan nemlig bruges til mange ting, og mos er en af dem.

Du skal bruge:

  • 1 hokkaido græskar
  • 50 g smør
  • 100 g friskost natural
  • 1 tsk muskat nød
  • Salt og peber
  • Lidt chili flager

Start med at vaske græskaret godt. Del græskaret og fjern kernerne. Skær græskaret i store tern. Kom dem i en gryde med vand og kog græskaret i 20 minutter. Hæld vandet fra, tilsæt smør, flødeost og krydderier. Blend det hele med en stavblender. Varm mosen igennem.

Min tallerken ser således ud i sense:

  • Hf1 og 2: hokkaido
  • Hf3: frikadeller
  • Hf4: Ingenting
  • Fedtstof: smør og flødeost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *