Af og til så skifter jeg kartoflerne ud med alternativer.
Spaghettisquash er et godt alternativ til kartoflerne, og så smager det bare rigtig godt.
Du skal bruge:
- 1 spaghettisquash
- Lidt olie
- 50 g smør
- 4 tsk hvidløgspulver
- Lidt salt
- Et drys chili flager.
Start med at tænde ovnen på 200 grader. Flæk squashen, og fjern kernerne.
Kom lidt olie på indersiden af squashen. Kom bagepapir på en plade. Vend squashen med snit siden nedad. Kom squashen i ovnen i 1 time.
Tag squashen ud og vend dem. Med en gaffel kan du nu skrabe fyldet ud. Det travler af sig selv.
Kom squashen i en pande sammen med smør og krydderier. Steg squashen et par minutter.
Jeg serverede frikadeller og rosenkålssalat til.
I Sense ser min tallerken således ud:
- Hf1 og 2: spaghettisquash og rosenkål
- Hf3: frikadeller
- Hf4: æbler og granatæble
- Fedt: smør