(U)-hyggelig kødsovs

IMG_20171030_175227_919

Hakkede tarme med afhuggede fingrer, sådan lyder menuen op til halloween.

En “almindelig” kødsovs kan gøres lidt uhyggelig med et nyt navn og et par snit i et par pølser.

Til kødsovsen (som er bedre på dag nummer 2) har jeg brugt:

  • 1 kg hakket oksekød
  • Fedtstof til stegning
  • 6 store gulerødder i tern
  • 2 løg i tern
  • 3 stængler bladselleri i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 1 dåse majs
  • 1 flaske tomatsovs (billede kommer under ingredienserne)
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl vand
  • 3 tsk paprika
  • 4 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk sukker
  • Salt og peber
  • 1 pakke wienerpølser

20171030_162112

Kan købes i Rema1000

Start med at brune køddet. Krydder køddet med salt og peber. Kom grøntsagerne ved (undtagen majs), lad det stege med til løgene er bløde. Tilsæt tomat sovs, vand, rødvin, krydderier og majs. Lad retten simre i 30 minutter. Smag til med salt og peber.

Nu skal pølserne snittes, så de ligner afhuggede fingrer. Del pølserne på midten, skær en halv ende af, og lav små snit til bøjningerne på fingeren.

20171030_162717

Kom pølserne i sovsen og varm dem op, det tager Ca 5 minutter.

Nu er retten klar til at blive spist, gerne sammen noget pasta. Jeg har købt halloween pasta i Lidl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *