Æblesnaps

IMG_20170916_155903_358

Det er sjovt, at lave sin egen snaps.

Min mand tog på æble jagt,  og kom hjem med en stor pose syrlige æbler. Jeg har længe haft en ide om, at lave min egen æblesnaps…en-to-tre, så var den bikset sammen. Nu skal den stå og trække i Ca 3 måneder, og så er den klar til, at blive indtaget på de mørke aftener.

Du skal bruge:

  • 70 cl vodka
  • 500 g æbler i tern
  • 200 g sukker
  • 2 kanelstænger

Kom alle ingredienser i et stort glas med låg, det må gerne være et med patentlåg. Stil glasset et mørkt sted. Ryst glasset en gang om dagen den første måneder.  Herefter rystes glasset ind imellem. Når snapsen har stået i Ca 3 måneder, sies æbler og kanel fra. Væden hældes på den tomme vodka flaske. Så er æblesnapsen klar til brug.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *