Panna cotta behøver ikke kun være dessert, det kan også være en forret.
Vi havde jo gæster i weekenden, hvor jeg valgte at lave små hapsere. En af vores små forretter var denne avocado-panna cotta i små glas. Det er festligt og smager fantastisk.
Til 8 personer skal du bruge:
- 4 avocadoer
- 1 lille dl cremefraiche
- 4 blade husblas
- 2-3 spsk citronsaft
- Salt og peber
Til pynt har jeg brugt rejer, rugbrødschips og dild.
Start med at udbløde husblassen i koldt vand. Tag kødet ud af avocadoerne og blend det. Kom citronsaft i massen. Lun forsigtig cremefraichen op, vrid vandet fra husblassen, og smelt den i den lune cremefraiche. Rør forsigtig cremefraichen i avocadoen. Smag til med salt og peber. Kom massen i små glas, og stil det i køleskabet i 1-2 timer. Pynt de små glas med lidt rejer, rugbrødschips og dild.