Rygeostcreme

IMG_20170814_185033_803

Når man får gæster, så er det sjovt, at overraske dem med en lidt anderledes menú.

Vi havde gæster i weekenden, og jeg besluttede mig for, at lave flere små forskellige forretter. En af dem var disse små glas med grønt med en dip af rygeostcreme.

Til 6-8 personer skal du bruge:

  • 175 g rygeost (uden kommen)
  • 5 store spsk cremefraiche
  • 1 bundt purløg (klippet i små stykker)
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og friskkværnet peber

Alle ingredienser røres sammen og sættes i køleskabet i minimum 1 time.

Jeg serverede cremen i små glas med gulerod  (de små snack gulerødder), sukkerærter, radiser og rugbrødschips.

Cremen kan selvfølgelig også bruges som dip til madpakken.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *