Super sprøde knasende kyllingelår det får man, når man panerer sine kyllingelår i panko-rasp.
Kyllingelår er en nem og lækker spise, og rester kan man bruge i madpakken. Vi kan godt lide sprøde knasende lår her i huset. Derfor laver jeg en panering med panko-rasp.
Jeg har brugt:
- 1400 g kyllingelår
- 2 æg, sammenpisket
- Mel blandet med salt og peber
- Panko-rasp blandet med hvidløgspulver og røget paprika
Start med at vende lårene i melblandingen.
Vend herefter lårene i æggene.
Slut af med at vende lårene i panko-blandingen.
Kom kyllingelårene på en bageplade med bagepapir. Kom pladen i en forvarmet ovn på 200 grader i 45-60 minutter.
Jeg serverede bønnefritter med hvidløgsdip og majs til.
Sensefordelingen:
- Hf1 og 2: bønner
- Hf3: kylling
- Hf4: majs og panering
- Fedt: smør