Panko-panerede kyllingelår

IMG_20170810_183607_197

Super sprøde knasende kyllingelår det får man, når man panerer sine kyllingelår i panko-rasp.

Kyllingelår er en nem og lækker spise, og rester kan man bruge i madpakken. Vi kan godt lide sprøde knasende lår her i huset. Derfor laver jeg en panering med panko-rasp.

Jeg har brugt:

  • 1400 g kyllingelår
  • 2 æg, sammenpisket
  • Mel blandet med salt og peber
  • Panko-rasp blandet med hvidløgspulver og røget paprika

20170810_161950

Start med at vende lårene i melblandingen.

20170810_162006

Vend herefter lårene i æggene.

20170810_162021

Slut af med at vende lårene i panko-blandingen.

Kom kyllingelårene på en bageplade med bagepapir. Kom pladen i en forvarmet ovn på 200 grader i 45-60 minutter.

Jeg serverede bønnefritter med hvidløgsdip og majs til.

IMG_20170810_181916_248

Sensefordelingen:

  • Hf1 og 2: bønner
  • Hf3: kylling
  • Hf4: majs og panering
  • Fedt: smør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *