Det kan være så nemt, at imponere gæsterne. Denne dessert gør det ekstra nemt.
Creme brulee er en elsket dessert her i huset. Mening dag blev den lavet lidt anderledes. Jeg havde nemlig noget skyr, som skulle bruges.
Til 8 personer skal du bruge:
- 8 æggeblommer
- 100 g honning, det skal være blødt
- 1 stor tsk vaniljepulver
- 400 g skyr, jeg brugte den med vanilje
- 1.5 dl fløde, det skal være piskefløde
- Rørsukker til pynt
Pisk æggeblommer og honning. Tilsæt skyr, vaniljepulver og fløde. Pisk det godt sammen. Kom blandingen i ramekiner. Kom formene i en forvarmet ovn ved 125 grader. Bag blandingen i 30 minutter. Blandingen må ikke begynde at boble, så skal der skrues ned for varmen. Blandingen skal ikke være fast, når den kommer ud af ovnen. Den skal være blævrende. Stil formene i køleskabet i minimum 3 timer.
Ved servering kommes en lille spsk rørsukker ovenpå cremen. Med en brænder brændes sukkeret let.
Pas på det ikke får for meget. Bevæg brænderen og lad sukkeret boble af, før det får mere varme.