Æggelatte

IMG_20170705_080748_706

Krop  (maven) og sjæl trænger til fred.

Jeg har været ret så stille på bloggen i den forgangne tid. Jeg har været ude som censor, hvilket har betydet, at jeg har rejst land og rige rundt de sidste 2.5 uge. Min mad har jeg indtaget på hoteller og restauranter og på skæve tidspunkter. Min mave straffer mig med det samme. Jeg er nu oppustet og forstoppet. Jeg har følt mig stresset, og ked af at skulle forlade familien.

Jeg tager derfor en Winnie dag, hvor krop og sjæl for lidt fred. Min morgenmad er derfor ikke prangende, en æggelatte og et glas vand. Men så ved jeg, at maven atter for det godt. Og ja sjælen nyder bare, at jeg kan sidde stille på terrassen og lytte til fuglene og bierne.

Sådan laver du en æggelatte:

Jeg bruger 2-2,5 dl vand, 1 stor tsk neskaffe, 1 spsk bagekakao, en knivspids salt, 2 tsk sukrin gold, et drys vaniljepulver, 1 spsk kokosolie. Det koger jeg op, og så blender jeg 1-2 æg i. Jeg bruger bare min stavblender.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *