Pasta carbonara

IMG_20170506_114529_888

De dage hvor madlavningen skal gå lidt hurtig, her er pasta carbonara en super løsning.

Det er nemt og hurtigt at lave pasta carbonara og min familie elsker det. Jeg vil her give grundopskriften på min ret, og bagefter give tips til hvordan man kan gøre retten Sense venlig.

Til 4-6 mand skal du bruge:

  • 300 g sliced bacon i små stykker
  • 3 dl fløde
  • 100 g revet parmesanost
  • 3 æg (pisket sammen)
  • Ca 1/2 pakke kogt spaghetti
  • Masser af peber
  • Ekstra parmesanost ovenpå når der serveres.

Steg bacon sprødt. Tilsæt fløden, lad det koge op. Tilsæt parmesanost og pasta rør godt. Krydder med peber. Tag gryden af varmen og rør de sammenpiskede æg i.

IMG_20170506_120835_238

Ved servering rives yderligere parmesanost over retten.

Hvis du vil Sense opskriften, kan du med fordel stege løg og asparges stykker sammen med bacon. Du kan bruge mælk i stedet for fløde. Fuldkorns spaghetti i stedet for almindelige spaghetti. Tilsæt eventuel et ekstra sammenpisket æg. Og kom ærter ved retten inden servering. Og ønsker man ekstra grønt, så passer en grøn salat super til denne ret.

IMG_20170428_091009_962

En mening om “Pasta carbonara”

  1. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say great blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *