Saftige tykke pandekager

20160727_093811

Hvis du som jeg elsker pandekager, men gerne vil undgå mel, så skal du helt klart prøve disse saftige tykke pandekager.

Jeg er ikke så vild med banan (med mindre de er i en banankage med masser af chokolade i, som overdøver smagen af banan). Desværre så indeholder de fleste pandekager uden mel banan, jeg har derfor ikke lavet pandekager så tit, det tror jeg ændrer sig nu.

Disse pandekager er lavet af 3 ingredienser.

  • 150 g kogte og mosede søde kartofler
  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 1 tsk kanel

Du skal blot piske æg og æggehvider sammen, tilsætte de mosede søde kartofler og kanel og så piske det godt. Steg små klatter af massen, gerne i smør. De er nemmest at vende hvis du ikke laver pandekagerne for store. Jeg lavet dem i en blinis pande.

IMG_20160727_093433

Sense fordelingen for dette måltid:

  • Hf1 og 2: sød kartoffel og rabarber
  • Hf3: æg
  • Hf4: 3 brombær og et drys frysetørret jordbær
  • Fedt: smør, peanuts og kakaonibs
  • Mælkeration : semi frosset A38 rørt med vaniljepulver og sukrin gold.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *