Honningkagehjerter

img_20161214_190500

Der er bare noget hyggeligt ved honningkagehjerter.

Huset dufter så dejligt, når der bages honningkagehjerter. Hver gang man åbner kagedåsen, så bliver man atter mødt af denne duft. Duften af jul.

Du skal bruge:

  • 250 g honning
  • 1 æggeblomme str M/L
  • 1 tsk potaske
  • 1 brev Dr. Oetker honningkagekrydderier
  • 250 g hvedemel
  • Glasur af flormelis og pasteuriserede æggehvide

Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør potasken og æggeblommen sammen, rør det herefter i honningen. Rør herefter honningkagekrydderier i. Bland til sidst mel i blandingen. Ælt dejen godt. Pak vitavrap om dejen, og stil den i køleskabet i minimum 2 timer. Rul dejen ud til Ca 8 mm tykkelse.

20161203_144355

Stik kagerne ud. Kom dem på en bageplade og bag dem i Ca 6-8 minutter ved 180 grader. Afkøl hjerterne og pynt dem med hvid glasur rørt af flormelis og pasteuriserede æggehvide.

20161203_162422

Lad glasuren tørre før de kommes i en kagedåse med bagepapir i låget.

20161203_165054

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *