Leverpostej

img_20161211_205856

Lige siden jeg var barn, har min mor lavet leverpostej i julemåneden.

Min mor plejer at komme med en masse, som vi kan smide i fryseren. I år har jeg valgt at lave den selv. Og den smager præcis som min mors.

Du skal bruge:

  • 500 g lever
  • 500 g spæk
  • 2 små løg
  • 4 spsk mel
  • 4 æg
  • 8 dl fløde
  • Salt og peber. Jeg tror jeg brugte 2 tsk salt og 1.5 tsk peber.

Jeg fik hakket lever og spæk EN gang ved slagteren. Herefter kørte jeg det igennem kødhakkeren 3 gange sammen med mine løg.


20161129_112645

Rør herefter mel og krydderier i. Tilsæt æg, et af gangen. Tilsæt nu fløden, dette gøres også lidt af gangen. Kom nu den tynde fars i foliebakker, som placeres i et vandbad.

20161129_121150

Nu skal leverpostejen bages i en forvarmet ovn i Ca en time ved 190 grader.

20161129_132319

Leverpostejen kan med fordel fryses.

20161211_132407

Leverpostejen passer perfekt til julefrokosten med champignon og bacon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *