Hvad er sense?

Måske du bliver forvirret, når du efter mine opskrifter læser Hf1 og 2, Hf3 osv.?

Der er dog en mening med galskaben. Jeg lever efter sense principperne.

Sense er ikke en ny smart kur, sense er en livsstil, nogle vil opleve at de taber sig ved at følge sense, men det er for mig ikke det vigtigste element. For mig handler sense om velvære. Sense giver mig et stabilt blodsukker, jeg oplever at jeg er mindre oppustet, jeg har det bare bedre når jeg følger Sense.

Hvad går sense ud på? Sense er ret simpel og slet ikke svær at følge. Som grundregel spiser man 3 gange om dagen. Måltiderne kaldes spisekasser. I hver spisekasse må man spise 1-2 håndfulde grønt (frugt hører ikke til her), 1 håndfuld protein, 1 håndfuld kulhydrat/stivelse, 1-3 spsk fedt, 2 spsk dressing (fedt fattig). Der ud over må man få 3 dl mælk/mælke produkt fordelt over en hel dag.

Skemaet er fundet på sensekost.dk
Skemaet er fundet på sensekost.dk

Jeg sætter derfor alle mine måltider op i hf = håndfulde.

I de spisekasser hvor jeg sparer Hf4 væk, her spiser jeg gerne lidt mere grønt og protein. Dog hvis jeg ved, at jeg skal have ekstra Hf4 i et af mine måltider, så undlader jeg at fylde ekstra grønt og protein i de andre spisekasser.

Jeg håber det gav lidt mening, ellers er I velkomne til at spørge.


	

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *