Vegansk kokoskarry

14441198_10154545752090879_4495102665746136515_n

Så forsøger vi os atter med en kødløs dag om ugen. Kødløs behøver ikke være kedeligt, og det var denne dejlige veganske ret bestemt ikke.

Jeg elsker kikærter, både i form af falafler, hummus, snacks og bare sådan, men i dag fik jeg tilføjet endnu en ret med kikærter til min liste over yndlingsretter.

Og det bedste, retten er super hurtig at lave.

Du skal bruge:

  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 store tsk. rød karry pasta
  • 2 hoveder broccoli
  • 2 dåser kikærter (drænet)
  • 1 spsk. maizena
  • 4 fed presset hvidløg
  • 1 spsk sukrin/sukker
  • 2 spsk olie
  • salt

Start med at vaske broccolien. Del den herefter i små buketter. Kom olie i en gryde, svits broccolien og hvidløg, det skal stege i ca 4 minutter. Tilsæt kokosmælken, lad retten simre i 5 minutter. Tilsæt så karrypastaen og kikærterne. Kog det op og tilsæt maizenaen, den skal røres ud i lidt vand inden det kommes i. Smag retten til med salt og sukrin eller sukker.

Jeg serverede retten sammen med grove pandebrød og blomkålsris.

 

Sense fordeling:

Hf1 og 2: blomkål og broccoli
Hf3: kikærter
Hf4: pandebrød
Fedt: olie
Mælkeration : kokosmælk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *