Så forsøger vi os atter med en kødløs dag om ugen. Kødløs behøver ikke være kedeligt, og det var denne dejlige veganske ret bestemt ikke.
Jeg elsker kikærter, både i form af falafler, hummus, snacks og bare sådan, men i dag fik jeg tilføjet endnu en ret med kikærter til min liste over yndlingsretter.
Og det bedste, retten er super hurtig at lave.
Du skal bruge:
- 2 dåser kokosmælk
- 2 store tsk. rød karry pasta
- 2 hoveder broccoli
- 2 dåser kikærter (drænet)
- 1 spsk. maizena
- 4 fed presset hvidløg
- 1 spsk sukrin/sukker
- 2 spsk olie
- salt
Start med at vaske broccolien. Del den herefter i små buketter. Kom olie i en gryde, svits broccolien og hvidløg, det skal stege i ca 4 minutter. Tilsæt kokosmælken, lad retten simre i 5 minutter. Tilsæt så karrypastaen og kikærterne. Kog det op og tilsæt maizenaen, den skal røres ud i lidt vand inden det kommes i. Smag retten til med salt og sukrin eller sukker.
Jeg serverede retten sammen med grove pandebrød og blomkålsris.
Sense fordeling:
Hf1 og 2: blomkål og broccoli
Hf3: kikærter
Hf4: pandebrød
Fedt: olie
Mælkeration : kokosmælk