Forårsruller lavet med rispapir

IMG_20210328_151352

En anderledes måde at bruge rispapir på.

Jacob mente selv, han havde gjort et scoop, da han kom hjem med en stor pakke rispapir til friske forårsruller. Men hvis sandheden skal frem, så er jeg ikke så vild med den kondom lignende konsistens på friske forårsruller. Men mon ikke sådan noget papir kan steges/bages?

Det kunne det, og med stor succes.

Mine ruller indeholder blot 104 kcal pr stk. Der blev 25 ud af sådan en portion.

Du skal bruge:

  • 450 gHakket kyllingekød 4-7%
  • 25 g sesamolie
  • 330 g fintsnittet spidskål, jeg gør det på mandolinjern.
  • 310 g groft revet gulerod
  • 60 fintsnittet forårsløg
  • 200 g friske bønnespirer
  • 25 g soyasovs
  • 25 g hoisin sovs
  • 25 g østerssovs
  • 10 g fishsovs
  • 25 g sød chilisauce
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 25 blade firkantet rispapir
  • 20 g sesamolie til pensling

Kom olie i en gryde, tilsæt kødet og brun det. Kom alle krydderierne ved og varm det op. Tag det af varmen og tilsæt de rå grøntsager. Lad det køle af.

IMG_20210327_160324

Gør et fad med koldt vand klar.

IMG_20210327_160333

Kom to stykker rispapir i vandet. Lad det ligge i kort tid. Det skal ikke være fuldstændig blødt. Kom det ene stykke papir over på et skærebræt. Læg Ca 2 spsk fyld på det ene hjørne.

IMG_20210327_161024

Fold kanterne langs siderne ind mod midten, så fyldet ligger i en lomme. Nu kan du rulle din rulle. Læg rullen på en bageplade med bagepapir.

IMG_20210327_162532

Pensel rullerne med sesamolie og giv den Ca 20 minutter i ovnen. Du kan forsigtigt vende dem undervejs.

IMG_20210327_170112

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *