Peanutbutter kugler

IMG_20190113_153007_602

En lækker lille mundfuld til madkassen.

Vi har jo nul sukker politik i børnehaven, så når jeg skal lave noget til madpakkerne, som alle fire børn kan have med, så må jeg tænke lidt kreativt. I dag har jeg lavet disse peanutbutter kugler. Jeg er spændt på hvad børnene siger til dem.

Du skal bruge:

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl kokosmel
  • 2 spsk honning
  • 4 spsk peanutbutter.
  • 1 drys salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk kakao

Smelt honning og peanutbutter. Jeg gør det i mikroovnen, det tager blot 1 minut. Kom alle de andre ingredienser i blandingen. Alle grynene skal være våde. Stil blandingen i køleskabet en times tid. Tag en stor skefuld fyld og tryk massen sammen til en kugle. Opbevar kuglerne i køleskabet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *