Citronsuppe

IMG_20180826_180156_549

Det her er nostalgi så det batter.

Som barn fik jeg ofte citronsuppe, og jeg elskede det. Det gør jeg faktisk stadig.

Du skal bruge:

  • 2 liter vand
  • 4 øko citroner
  • 75 g smør
  • 12 spsk mel
  • 2 dl sukker
  • 4 æg
  • Citronsaft

Start med at vaske citronerne. Skræl citronerne med en kartoffelskræller. Kom citron skræl og vand i en gryde, bring det i kog. Lad det koge i et par minutter. Fisk skrællen op af vandet. Hæld vandet i en skål. Smelt smørret i gryden og tilsæt mel, pisk det godt sammen. Hæld lidt af den kongende vand i og pisk, bliv ved med at tilsætte vand til det er brugt. Kog det op under omrøring. Pisk æg og sukker i en skål. Tilsæt lidt af suppen og pisk. Tilsæt yderligere 3 suppe skeer suppe og pisk ind imellem hver skefuld. Hæld massen tilbage i gryden med suppe og rør rundt. Sluk for suppen. Pres saft af de 4 citroner og tilsæt det til suppen. Smag suppen til med sukker og citronsaft. Server suppen sammen med en klat kold flødeskum.

IMG_20180826_174530_647


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *