Mine børn elsker de her fast food lignende retter.
En af de retter, som altid bringer lykke er fladbrød med fyld, det kan være kødboller, kødsovs eller som her kyllingekebab. Det smager super godt, og så er det sjovt at lave.
Du skal bruge:
- 1800 g kyllingefilet
- 4 dl yoghurt naturel
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk løgpulver
- 1 lille spsk røget paprika
- 2 spsk purløg
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk salt
- Plus et løg til underlag.
Rør alle ingredienser til marinaden sammen. Tag dine kyllingbrystfiletter og flæk dem, så det bliver tynde stykker kød.
Kom køddet ned i marinaden. Lad køddet trække i minimum 1 time.
Jeg lod det faktisk trække 1 døgn, det blev det ikke dårligere af. Tag dit løg og skær toppen af, pil skrællen af. Kom en eller 2 træspyd ned i løget.
Tag dit kød og sæt det på spydet, så det danner et kødtårn. Jeg brugte en bageplade med bagepapir som underlag.
Kom kødet i en forvarmet ovn i 1 times tid. Når kødet serveres, skæres tynde skiver af kødtårnet, ligesom man gør ved pizzamanden.
Jeg serverede mit kød i fladbrød sammen med grønt og hvidløgs dressing.
i sense ser fordelingen således ud:
- Hf1 og 2: Salaten
- Hf3: Kyllingekebab
- Hf4: Fladbrød
- Fedt: Ingen
- Dressing