Kyllingekebab

IMG_20180306_181356_595

Mine børn elsker de her fast food lignende retter.

En af de retter, som altid bringer lykke er fladbrød med fyld, det kan være kødboller, kødsovs eller som her kyllingekebab. Det smager super godt, og så er det sjovt at lave.

IMG_20180306_181619_339

Du skal bruge:

  • 1800 g kyllingefilet
  • 4 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 lille spsk røget paprika
  • 2 spsk purløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • Plus et løg til underlag.

Rør alle ingredienser til marinaden sammen. Tag dine kyllingbrystfiletter og flæk dem, så det bliver tynde stykker kød.

dav

Kom køddet ned i marinaden. Lad køddet trække i minimum 1 time.

dav

Jeg lod det faktisk trække 1 døgn, det blev det ikke dårligere af.  Tag dit løg og skær toppen af, pil skrællen af. Kom en eller 2 træspyd ned i løget.

dav

Tag dit kød og sæt det på spydet, så det danner et kødtårn. Jeg brugte en bageplade med bagepapir som underlag.

dav

Kom kødet i en forvarmet ovn i 1 times tid. Når kødet serveres, skæres tynde skiver af kødtårnet, ligesom man gør ved pizzamanden.

dav

Jeg serverede mit kød i fladbrød sammen med grønt og hvidløgs dressing.

dav

dav

IMG_20180306_181619_339i sense ser fordelingen således ud:

  • Hf1 og 2: Salaten
  • Hf3: Kyllingekebab
  • Hf4: Fladbrød
  • Fedt: Ingen
  • Dressing

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *