Appelsinris

IMG_20171217_162322_928

Julefrokost, hvad serverer man så til dessert?

Ris a la mande er godt, men når julefrokosten holdes tæt på jul, så må desserten gerne være noget andet. Appelsin ris minder rigtig meget om ris a la mande, men alligevel har den sin helt egen friske smag.

Du skal bruge:

  • 1 portion kogt risengrød af 1 liter mælk
  • 100 g sukker
  • 1/2 l fløde
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk flormelis
  • Revet skal af en øko appelsin eller citron
  • 2 appelsiner pillet og skåret i tern

Imens grøden er varm røres sukkeret i. Stil grøden på køl. Pisk fløden,  vaniljesukker, flormelis og revet skal af enten en appelsin eller citron. Vend den piskede fløde i den kolde grød. Tilsæt appelsin tern. Risene har godt af, lige at stå en halv time før servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *