Koldskål i en sundere udgave

20170708_162758

Koldskål på en varm sommerdag, findes der noget bedre?

Vejret siger ikke ligefrem sommer, men måske vi kan provokerer vejrguderne lidt, ved at lave en stor skål koldskål.

Jeg har lavet en udgave uden sukker og med masser af smag.

Du skal bruge:

  • 4 æggeblommer
  • 70 g sukrin gold
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 700 g vaniljeskyr
  • 1 liter kærnemælk
  • Skal af en økocitron
  • Saft af en citron

Pisk æggeblommerne og sukrin luftig. Pisk vaniljepulver og skyr i. Tilsæt til sidst kærnemælk, skal af citron og citronsaft. Lad koldskålen stå og trække en times tid i køleskabet inden servering. Rør rundt inden den serveres.

Jeg har serveret min sammen med de hjemmelavede grove kammerjunkere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *