Iskonfekt

IMG_20181208_200508_102

Nemt og hurtig og så smager det muuuums.

Iskonfekt var det bedste jeg vidste som barn. Det lå altid i køleskabet, for det smagte bedst koldt. Jeg elskede når chokoladen nærmest smeltede på tungen.

Du kan faktisk lave din egen iskonfekt, det er nemt og hurtig og det smager som da man var barn.

Du skal bruge:

  • 100 g mælkechokolade
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g smagsneutral kokosolie
  • Folie forme, jeg brugte dem til lys. For en god ordens skyld skal jeg tilføje, køb de forme til konfekt 😉

Smelt begge chokolader enten i mikroovnen eller over vandbad. Tilsæt kokos olien og lad den smelte i den varme chokolade. Rør godt rundt, så det bliver blandet godt. Kom chokoladen i de små forme. Sæt formene på køl. Når chokoladen er kold er de klar til servering. Se så bliver det ikke nemmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *