Jeg trængte til at hygge om familien, derfor blev der i dag kræset lidt ekstra om maden.
Til rullerne til 6 mand brugte jeg:
- 6 skinkeschnitzler
- 6 tsk rød pesto
- 1/2 pose frisk spinat
- 1/2 glad soltørret tomat i olie (skåret i tern)
- 1/2 stort rødløg i tern
- 2,5 dl fløde
- 2 dl hvidvin
- Salt og peber
Start med at banke schnitzlerne flade.
Smør pesto på schnitzlerne.
Læg spinat på schnitzlerne.
Kom den hakkede tomat og løg på schnitzlerne.
Rul schnitzlerne og fæstne dem med en tandstikker. Kom dem i et ovnfast fad.
Hæld hvidvinen og fløden over schnitzlerne. krydder både schnitzlerne og sovsen med salt og peber. Kom dem i ovnen i Ca 1 time ved 200 grader.
Sovsen bruges her til kødet.
Til den smør stegte spaghettisquash brugte jeg:
- 2 spaghettisquash
- 4 store fed pressede hvidløg
- 150 g smør
- 5 spsk hakket persille (jeg brugte den frosne)
- Salt
Start med at dele squashen og rens kernerne ud. Kom lidt olie på squashen og stil den på en bageplade med bagepapir med snitfladen ned. Kom dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 45 minutter.
Nu kan man med en gaffel rive kødet ud af squashen.
Smelt smøret i en pande, kom hvidløg og persille ved. Tilsæt squashen. Varm den godt igennem. Smag til med salt.
Jeg serverede salat til retten.