Skinkeruller med smørstegt spaghettisquash

img_20161029_174901

Jeg trængte til at hygge om familien, derfor blev der i dag kræset lidt ekstra om maden.

Til rullerne til 6 mand brugte jeg:

  • 6 skinkeschnitzler
  • 6 tsk rød pesto
  • 1/2 pose frisk spinat
  • 1/2 glad soltørret tomat i olie (skåret i tern)
  • 1/2 stort rødløg i tern
  • 2,5 dl fløde
  • 2 dl hvidvin
  • Salt og peber

Start med at banke schnitzlerne flade.


20161029_154226

Smør pesto på schnitzlerne.

20161029_154858

Læg spinat på schnitzlerne.

20161029_155241

Kom den hakkede tomat og løg på schnitzlerne.

20161029_160039

Rul schnitzlerne og fæstne  dem med en tandstikker. Kom dem i et ovnfast fad.

20161029_160545

Hæld hvidvinen og fløden over schnitzlerne. krydder både schnitzlerne og sovsen med salt og peber. Kom dem i ovnen i Ca 1 time ved 200 grader.

20161029_173057

Sovsen bruges her til kødet.

Til den smør stegte spaghettisquash brugte jeg:

  • 2 spaghettisquash
  • 4 store fed pressede hvidløg
  • 150 g smør
  • 5 spsk hakket persille (jeg brugte den frosne)
  • Salt

Start med at dele squashen og rens kernerne ud. Kom lidt olie på squashen og stil den på en bageplade med bagepapir med snitfladen ned. Kom dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 45 minutter.

20161029_144329

Nu kan man med en gaffel rive kødet ud af squashen.

20161029_144423

Smelt smøret i en pande, kom hvidløg og persille ved. Tilsæt squashen. Varm den godt igennem. Smag til med salt.

20161029_173116

Jeg serverede salat til retten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *