Snickers donuts

nfd

Madpakke guf på et højere plan.

Det der med at komme guf i ungernes madpakker, det sætter jeg faktisk lidt af en ære i. Min ældste datter har aldrig været vild med rugbrød, derfor er det lidt vigtigt, at der er noget lækkert guf med i madpakken også.

Jeg har forsøgt mig med at lave nogle sundere donuts til madpakken, denne gang med en smag af snickers.

Jeg laver en kæmpe portion, de kan nemlig fryses.

Du skal bruge :

  • 3 dl havregryn
  • 6 æg
  • 300 g peanutbutter
  • 170 g fibersirup eller almindelig sirup
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 dl kærnemælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 dl saltede peanuts
  • 100 g mørk chokolade gerne 74%

Kom æg, havregryn, kærnemælk, sirup, peanutbutter, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Blend det godt med stavblenderen. Kom peanuts i og blend lidt igen. Nødderne må ikke “forsvinde”, der skal stadig være stykker af nød tilbage. Hak chokoladen og rør den i dejen. Jeg bruger faktisk ikke fedtstof på mit donuts jern. Men hvis det er nødvendigt ved dit, så tilsæt lidt fedtstof. Kom dej i hullerne og bag til de er gyldne.

IMG_20210424_205006

Jeg opbevarer dem i en bøtte med låg i køleskabet. Så kan de sagtens holde en hel uge.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *