Roulade ala ris ala mande.

IMG_20200414_183816

Syndig smag, men slet ikke så syndig som antaget.

Ind imellem så savner jeg noget sødt, som jeg kan spise sammen med familien. Den her roulade er ikke helt så farlig på kcal og så er den fyldt med protein.

Du skal bruge :

Til rouladebunden:

  • 4 æg
  • 5 dl mælk
  • 1/2 tsk salt
  • 125 g hvid fuldkorns hvedemel
  • 50 g hvedemel

Til fyldet:

  • 50 g smuttede mandler
  • 300 g græsk yoghurt
  • 150 g hytteost
  • 1 spsk sukrin gold
  • 1 tsk vanilje sukker

Start med at lave bunden, da den skal køle af. Kom æg og mælk i en skål og pisk det godt, tilsæt de andre ingredienser og pisk det grundigt. Kom dejen i en bradepande med bagepapir og bag den 20 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader.

Tag rouladebunden ud og vend den ud på et stykke bagepapir. Lad den køle af.

Lav fyldet. Hak mandlerne og rør dem sammen med de andre ingredienser. Når rouladebunden er kold, så smører du fyldet på i et tyndt lag.

IMG_20200413_140241

Rul rouladen på den lange led. Server rouladen sammen med lidt kirsebærsovs.

IMG_20200414_183827

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *