Julekonfekt der hurtig får ben at gå på.
Man kan godt blive lidt træt af alt det søde i december, men juleknas kan også være dejlig frisk og syrlig.
Jeg har lavet disse citronkugler, de er gode sammen med det traditionelle Julekonfekt.
Du skal bruge:
- 200 g marcipan
- 100 g hvid chokolade
- Revet skal af en øko citron
- Saften af en citron
- 2 dl flormelis
- 200 g hvid chokolade til overtræk
- Frysetørret hindbær
Kom marcipan, citronskal og saft samt flormelis i en skål. Ælt det godt sammen. Smelt 100 g hvid chokolade (jeg gør det i mikroovnen. Hæld den smeltede chokolade ned i massen. Rør den sammen med massen. Stil skålen på køl en times tid.
Tril nu mundrette kugler af massen. Der bliver Ca 24 af sådan en portion. Smelt de 200 g chokolade. Vend kuglerne i chokoladen. Jeg bruger en gaffel. Sæt kuglerne på et stykke bagepapir. Drys kuglerne med den frysetørrede hindbær. Sæt kuglerne i køleskabet.
Opbevar kuglerne på køl i en bøtte.