Hvidløgssnurrer

IMG_20180618_170413_297

Hvidløg, ost og brød, det er en god kombination.

Jeg elsker at bage (nok mest fordi jeg elsker brød). Brød i alle afskygninger er min store last. Hvidløg og ost er også en last, når man så kombinerer de tre ting, uhh for dælen det er svært at modstå.

Til 16 hvidløgssnurrer brugte jeg:

  • 25 g gær
  • 2,5 dl mælk
  • 60 g smeltet smør
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk sukker
  • 150 g grov manitobamel (fuldkorns durum kan også bruges)
  • 200-250 g manitoba mel (durum kan også bruges)

Til fyldet skal du bruge:

  • 100 g blødt smør
  • 5 fed presset hvidløg
  • 3 spsk hakket persille (jeg bruger det frosne)
  • 200 g revet mozerella

Kom mælk og gær i den lune smeltede smør. Rør gæren ud. Tilsæt salt og sukker. Rør den grove mel i. Tilsæt nu den hvide mel lidt efter lidt. Dejen må ikke blive tør. Stil dejen til hævning i en time.

Rør nu fyldet sammen.

Tænd for ovnen på 200 grader. Rul dejen ud til en aflang firkant, Ca 0,5 cm tyk, ligesom til kanelsnegle.

dav

Smør nu fyldet ud på halvdelen af dejen.

dav

Fold resten af dejen hen over og rul en gang over med kage rullen.

dav

Skær dejen ud i 16 strimler.

dav

Sno hver strimmel.

dav

Bind en knude på dejen. Læg den i en muffins form.

dav

Stil dem på en bageplade og pensel dem med sammenpisket æg. Bag dem i ovnen i Ca 20 minutter til de har fået farve og er nok.

IMG_20180617_155714_478

De kan fryses.

En mening om “Hvidløgssnurrer”

  1. For søren da, Winnie. De ser da så lækre ud. De må prøves. Tak for mange fine opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *