Kartoffelsalat med rygeost

IMG_20180420_180904_171

Sommer, grill og kartoffelsalat.

Solen har rigtig været fremme de sidste par dage, det har vi udnyttet og spist ude på terrassen. I går havde jeg fødselsdag, 42 år blev jeg (gisp). Jeg havde derfor valgt at kræse lidt ekstra om maden. Jeg elsker rygeost, og da fødselaren må bestemme maden, så skulle jeg i hvert fald bruge det til noget. Det blev til en virkelig lækker kartoffelsalat.

Til 6 personer brugte jeg:

  • 1200 g kogte kolde små kartofler med skræl (jeg brugte de der poser med nemme kartofler)
  • 175 g rygeost
  • 500 g cremefraiche
  • 3 store tsk grov sennep
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Salt og peber
  • 1 bundt purløg klippet i små stykker
  • 1 bundt radiser, vasket og skåret i skiver
  • 1 rødløg i halve skiver

Rør cremefraiche og rygeost sammen, tilsæt sennep, hvidvinseddike, purløg, løg, salt og peber. Rør herefter radise skiverne i. Del de små kogte kolde kartofler i halve og vend dem i dressingen. Stil salaten i køleskabet en times tid inden serveringen.

Man kan sagtens spise af den dagen efter, vi fik nemlig lidt rester til frokost i dag.

IMG_20180420_180904_179

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *